The Bubble© is voor jou wanneer je een patroon wilt doorbreken waarmee jezelf blokkeert. Je wilt wel veranderen maar komt telkens weer in het zelfde cirkeltje.

 

Je hebt er waarschijnlijk al over gepraat, geprobeerd het te analyseren en op wilskracht te veranderen. Dat heeft je nog niet gebracht wat je zoekt.

 

Je wilt nu gewoon de kern boven tafel hebben en het patroon doorbreken zodat je weer verder kunt.

 

Hoe werkt het traject?

 

We besteden niet eerst een boel sessies aan analyses van ‘hoe je probleem zo gekomen is’ en we gaan ook niet ellenlang praten over ‘hoe vervelend je probleem wel niet voor je moet zijn’ (dat heb je zelf meestal ook al wel uitgevonden….).

 

We stappen in ‘The Bubble’ en combineren het beste van verschillende methoden en technieken om in het hier-en-nu met wat er is in het hier-en-nu meteen tot verandering te komen.

 

Ik zeg niet wat ik denk maar wat jij nodig hebt.

.

Vaak weet je rationeel wel wat je wilt veranderen. Maar in het moment lukt het maar niet jezelf over de drempel te krijgen.

 

.
Hoe ziet het traject eruit?

 

Eerst hebben we telefonisch contact om te kijken wat je precies zoekt en of onze aanpak bij jou past. Een traject duurt drie maanden. Daarin hebben we net zoveel sessies als nodig zijn.

 

 

“Energie terug. Vertrouwen in mezelf terug. Plezierig te merken dat het er gewoon niet toe doet hoe oud je bent. Het scheppen van de verwarring dwong me dieper te gaan en het echte antwoord te vinden. Je kunt veel lachen, deze manier van coaching is verfrissend.”

Iris, zelfstandig interim manager

 

Samenvattend:

 

  • Zeker voor wanneer je met ‘praten over’, lange analyses of gegraaf in het verleden nog niet veel verder bent gekomen.
  • Je behoefte hebt aan een spiegel die er zelf ook in kijkt en de koe bij de horens durft te vatten.
  • Je een traject wil waar serieuze zaken en luchtigheid elkaar elkaar af kunnen wisselen (er wordt namelijk wel eens gelachen).

 

 

“Ik ben me opnieuw bewust geworden van mijn probleem. Een dragelijke manier om met pijn om te gaan, het maakt het haast leuk. Heel erg bedankt!”
Lisa van Gils, Learning and Development Project Lead

 

Neem contact op voor meer informatie of om te kijken wat voor jou het beste past.

 

Praktisch

 

  • De lokatie is Bedrijvencentrum de Rillard, Platinaweg 20 in Elst (gld).
  • Parkeren kan gratis voor de deur.